Zomereczeem top bannerAdverteren 1
U bent hier: Zomereczeem behandelen > Insectenwerende middelen

Insectenwerende middelen

Op deze pagina vindt u de vliegwerende middelen. Ook dit is belangrijk in de behandeling van uw eczeempaard. Onderstaande (vertaalde) beschrijvingen zijn van de fabrikanten en/of leveranciers zelf,  Wij zijn derhalve niet aansprakelijk voor schade en/of letstel door gebruik van onderstaande producten.  Gebruikt u iets voor uw paard wat wij hier nog niet vermeld hebben? Heeft u ervaringen met één of meer producten? Mail ons op info@zomereczeem.info

Hippodeet (voor de ruiter!); Beschermt de huid gedurende meerdere uren tegen muggen

Absorbine Befix De_Groene_Os Denka Effol Effol Espree Excellent EquiFriend Farnam

GC_Animal_Products Leovet NAF Ravene Sectolin SensiPharm Silverlinde Zedan

AbsorbineLogo Absorbine
Natuurlijke mix van 6 aromatische oliën, waaronder Lanoline en Aloë vachtconditioners, die de vacht tevens zacht en glanzend maken en ze helpen insectenbeten en andere kleine huidirritaties te verzachten. De op water gebaseerde, niet irriterende formule combineert vele natuurlijke afwerende bestanddelen zoals Citronella, Theeboom olie, Eucalyptus, Lavendel, Dennennaald en Toverhazelaar. De vliegenlotion is daardoor milieuvriendelijk en geschikt voor dagelijks gebruik.

Befix
Dazenspray
werd samengesteld met de meest effectieve, insectwerende etherische oliën. Befix Dazenspray is sterk Logo Befix
geurend, werkt krachtig wordt bereid op natuurlijke basis en is heel doeltreffend ook bij trainende, zwetende paarden en pony’s. De spray heeft een aangepaste PH-waarde en beschermt uw paard of pony langdurig tegen dazen en andere insecten. Befix Dazenspray is dopingvrij
Vliegenspray biedt een krachtige bescherming tegen insecten in het algemeen. Ook dazen worden geweerd met de Befix Vliegenspray. Vliegenspray van Befix bevat een waaier aan etherische oliën die zeer sterke insectwerende eigenschappen hebben. Vliegenspray van Befix is dopingvrij

De Groene OsLogo De groene Os
Insectvrij
Werkt insectwerend en jeukstillend. Eenvoudig in gebruik door de sprayflacon. Insectvrij is voor
uitwendig gebruik.

Denka
voor de bestrijding van vliegen, dazen, horzels en muggen op en in de omgeving van het paard, de stal en uw huis. Doodt insecten direct

EffolLogo Effol
is een extra sterke en effectieve vliegenspray voor paarden. De langdurig werkzame, gebruiksklare lotion, speciaal voor de bescherming tegen de stekende paardenvlieg, is ontwikkeld in samenwerking met het Zwitserse Tropen Instituut. Het is een innovatief mengsel van speciaal geselecteerde etherische oliën.Bijzonder mild voor huid en haar.

Werkzaam tegen teken, dazen, muggen en vliegen. Absoluut betrouwbaar bij mens en dier. Huidvriendelijk en geurneutraal. Deze bijzondere gebruiksklare oplossing is ontwikkeld in samenwerking met het Zwitsers Tropen Instituut.

Beschermt u en uw paard of pony tegen vliegen, muggen, paardenvliegen en insecten. Werkt tot 4 uur lang, daarna opnieuw opbrengen om de bescherming te verlengen.
Effol Kids Fliegen-Weg is dermatologisch getest, parfumvrij en absoluut probleemloos te gebruiken, ook voor kinderen vanaf 3 jaar.

EspreeLogo Espree
Effectief plantaardig product dat het paard langdurig (24-36 uur bij rust en 3-6 uur bij zware belasting) beschermt tegen insecten zoals vliegen, horzels en dazen. Helpt tevens de vacht te verzorgen en biedt bescherming tegen de zon.

Excellent
Atex Daas Spray;

is een combinatie van Hertshoornolie (Oleum Animale) met diverse andere etherische oliën welke tezamen de optimale bescherming biedt. Atex Daas Spray geurt krachtig, maar niet onaangenaam en is bijzonder geschikt bij de zwaarste gevallen, is dermatologisch getest en weert naast dazen (horzels) ook ander insecten af.

Atex Insect Spray;
is een natuurlijke geurneutralisator welke effectief en langdurig (4 tot 12 uur) insecten weert van paarden en pony's

Zzimply Spray;
Een volledig natuurlijke geurneutralisator welke effectief en langdurig insecten weert van paarden en pony's.

Equi Friend
EquiTase Sensitive
Uiterst doeltreffend middel om vliegen en dazen op afstand te houden. Volledig biologische samenstelling, bevat geen chemische of giftige bestanddelen.

Farnam
Endure Vliegenspray.
De enige vliegenspray welke RepeLock® bevat. RepeLock® is een exclusieve conditioner welke zich bindt aan de vacht van uw paard. Deze unieke formule blijft tevens werkzaam wanneer uw paard zweet of nat is door regen. De Endure vliegenspray biedt 14 dagen lang volledige bescherming tegen insecten. Biedt tevens bescherming tegen de zon. De Endure Vliegenspray weert en biedt bescherming tegen: Vliegen • Muggen • Steekmuggen • Teken • Luizen
Deze vliegenspray weert en dood teken welke Lyme Disease overdragen..!

GC Animal Products
Insect Defence;
  Een krachtige formule welke muggen, culicoides, dazen en andere stekende insecten op afstand houdt voor 4 tot 8 uur lang.

Grand National
Logo Grand NationalGN Antivlieg-mug

Deze geurspray geeft een sterke geurverandering die lange tijd aanhoudt waardoor insecten op afstand blijven. De 100% natuurlijke spray is opgebouwd uit een mengsel van etherische oliën zoals o.a. cederhoutolie, eucalyptusolie, kruidnagel, plantenextracten en hertshoornolie.

Leovet
Neovet Deo; Logo Leovet
Een insecten werend middel met natuurlijke ingrediënten. Neovet Deo beschermt met natuurlijke afweermiddelen, zoals cederolie, kruidnagelolie, pepermuntolie en eucalyptusolie. Deze samenstelling geeft een veilige afweer tegen vliegen voor enkele uren. Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, is volledig niet-toxisch en niet-irriterend. Neovet Deo hecht zich goed aan de huid wegens zijn speciale deklaagformule, werkt hierdoor ook goed bij een zwetend paard. En er is geen gevaar van kleverige, olieachtige vlekken ook niet op schimmels. Neovet Deo is volledig onschadelijk, veilig, niet allergie veroorzakend, ook op wonden en daarom ook geschikt voor gevoelige paarden.

Power Phaser
heeft een nieuwe formule die de lichaamsgeur van uw paard nog langer neutraliseert. De combinatie van de werkzame stoffen en natuurlijke, etherische oliën hechten door een nieuwe techniek langer aan de huid. De spray is huidvriendelijk. Bevat geen citronella en geen hertshoornolie.

TamTamVet
Deze hoog geconcentreerde vliegenspray op plantaardige basis, bevat geen alcohol of conserveringsmiddelen. Door het speciale fabricageproces (homogeniseren en actief mengen) is uit testen gebleken dat de spray vier keer langer werkzaam is. De emulsie wordt niet door de huid opgenomen, waardoor deze langer en effectiever bescherming biedt tegen muggen, vliegen, dazen en teken.

NAF
Midge Off
is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de huid rond de staart en de manen van paarden met zomereczeem. Deze rijke lotion bevat tea tree olie en aloë vera voor de verzorging van de gevoelige huid en bevat tevens een uniek plantenextract. Uit een onderzoek door de London School of Hygiene and Tropical Medicine bleek dat dit eucalyptus-extract effectief beschermt tegen de steken van de culicoïde mug. Midge Off is geschikt voor gebruik op de gevoelige huid.

Off Deet
Deze vliegenspray op basis van Deet is zeer effectief in de strijd tegen vliegen en horzels. Deet is al jarenlang een zeer bekend en effectief middel voor de afweer van vliegen, dazen, horzels én teken. De vliegenspray bevat 19,6% Deet.

Ravene
Emouchine Insectenwerend middel met een driedubbele en langdurige werking. Bevat langwerkende ingrediënten die binden aan de vetlaag van de huid van het paard, waardoor langdurige werking gegarandeerd is. Het product komt uit Frankrijk en heeft daar de markt al veroverd met haar effectiviteit...
1 onmiddellijke verwijdering van insecten
2 insectenwerend
3 fruitparfum

Emouchine beschermt het dier 15 dagen lang. Dit product voldoet aan de Europese eisen voor biocides en omgevingseisen.

SectolinLogo Sectolin
is een oplossing van natuurlijke etherische oliën en hertshoornolie die de lichaamsgeur van uw paard langdurig neutraliseren. Door eenvoudigweg die plekken waar uw paard zweet te behandelen, houdt u vliegen en andere hinderende insecten lange tijd op afstand. Bij extreem zwetende paarden is het aan te bevelen de behandeling te herhalen.

SensiPharm
Herbal Equi Spray 2 in 1
Een natuurvriendelijke spray, dubbelwerkend en speciaal ontwikkeld voor paarden, honden, katten en vogels. Dit 100% natuurproduct is effectief, veilig en zuinig in gebruik. Heeft een ectoparasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk. Het beschermt het dier tegen insecten, teken, vlooien, luizen, schurftmijt en bloedluis. Deze spray is tevens te gebruiken als kennelreiniger en hokkenreiniger. Perfecte verzorging voor staart, manen en vacht. Onontbeerlijk voor de algehele verzorging, gezond zijdeglanzend en insectenvrij. Zeer goed werkzaam bij paarden met problematische staart en manen, op de fijngevoelige huid in de kootholte en voor een gezonde straal.

Silverlinde
Horzelspray
Een geurspray voor de afweer van (steek)vliegen. Bevat essentiële oliën van de hoogste kwaliteit

Zedan
Bremsenbremse
is bijzonder geschikt voor paarden die erg veel last hebben van vliegen, dazen en horzels. Deze spray is licht van kleur waardoor het ook bijzonder geschikt is om bij lichte paarden te gebruiken. Tevens geschikt voor gebruik bij uw hond of kat.

SP is een vliegenmiddel tegen insecten zoals dazen, horzels, vliegen en teken. Verzorgt optimaal de huid. Door het zonnefilter UV4 wordt de huid ook optimaal beschermt tegen de zon.