Zomereczeem top bannerAdverteren 1
U bent hier: Zomereczeem behandelen > Eczeem shampoo

Eczeem shampoo

Onderstaande (vertaalde) beschrijvingen zijn van de fabrikanten en/of leveranciers zelf,  Wij zijn derhalve niet aansprakelijk voor schade en/of letstel door gebruik van onderstaande producten.  Gebruikt u iets voor uw paard wat wij hier nog niet vermeld hebben? Heeft u ervaringen met één of meer producten? Mail ons op info@zomereczeem.info

Klikt u op de naam van een fabrikant om de bij behorende producten te zien.

Absorbine  Aniderm  Befix  Blue Horse Care Brugman  Carr&Day&Martin  Excellent  Grand_National  
Groomers  Harrys_Horse Ivanhoe Leovet Oster Quistel  Rapide  Ravene Sectolin 
Sensipharm Silverlinde

AbsorbineLogo Absorbine
Shampoo Medicated Twin Pack
De medicinale shampoo reinigt, desinfecteert en doodt bacteriën. De medicinale spray is een antimicrobe behandeling voor een gezonde huid en biedt bescherming tegen infecties. Beiden bieden bescherming tegen mok, ringwormen, zomereczeem en andere schimmel- en bacterie-infecties en stoppen de jeuk. Versterkt met Chloroxylenol en Theeboomolie.

Aniderm
Derfen Shampoo;
is een anti-vlek-shampoo die uitzonderlijk goed werkt tegen vlekken op lichte paarden en met name voor vlekken die door Derfenlotion ontstaan. De werking is wel zacht voor de huid en de shampoo kan dus uitermate goed gebruikt worden voor paarden met eczeem.

BefixLogo Befix
Zomereczeem Shampoo
is het resultaat van een reeks onderzoeken en experimenten in verband met de geaardheid, de ph, de groei van de haren en het ademen van de paardenhuid. De shampoo is zeer geconcentreerd en actief, economisch in gebruik, veroorzaakt geen irritatie, maakt de huid soepel en geeft de manen en staart een schitterende glans. Tevens maakt de shampoo maakt het gebruik van doorkammers/conditioners overbodig, want Befix Shampoo geeft de manen en de staart een veerkrachtig volume.

Bekijk op YouTube een filmpje van de Befix producten.

Brugman
Logo BrugmanFarmyard Kerato shampoo heeft niet alleen een reinigende, maar tevens een jeukstillende werking. De shampoo kan ook preventief gebruikt worden bij paarden die neigen te gaan schuren tijdens het seizoen.

Carr&Day&Martin
Shampoo Medicated Skin Care
Diep reinigende, geneeskrachtige shampoo met antibacteriële ingrediënten. Logo Carr&Day&Martin
Ideaal voor een droge, schilferachtige, jeukerige, schurftige of gevoelige huid. Verzacht en vergemakkelijkt de verwijdering van korsten en roos van de vacht. De shampoo is dermatologisch getest; verzacht en kalmeert de geïrriteerde, pijnlijke, beschadigde of gevoelige huid. Conditioneert uitzonderlijk goed, zorgt voor voelbaar zachter haar en een glanzende vacht.

EspreeLogo Espree
Tea Tree Medicated Shampoo
Een effectieve, medicinale shampoo die de meest hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten bevat, waaronder Tea tree olie en Aloë Vera. Helpt diverse soorten huidaandoeningen te verzachten, waaronder bacteriële infecties, schimmels, een droge huid of mok. Stimuleert de aanmaak van gezonde vacht.

Excellent
Shampoo Aloë Vera; Logo Excellent
Sterk reinigende en verzorgende shampoo voor het gehele paard. Shampoo Excellent is door zijn unieke samenstelling perfect bij Eczeem, roos, droge schilferige huiden kan dagelijks gebruikt worden.

Shampoo Tea Tree;
Sterk reinigende en verzorgende shampoo voor het gehele paard. Shampoo Excellent Tea Tree is door zijn unieke samenstelling perfect bij Eczeem, roos en droge schilferige huid. Tevens kan het dagelijks gebruikt worden.

Grand National
Logo GNGN Teershampoo voor het gebruik bij paarden die last hebben van staart- en maneneczeem, roos, schilferingen enz.. Heeft een reinigende en jeukstillende werking.

Groomers
Equaderm Shampoo
bevat 1% Evening Primrose Oil (Teunisbloemolie) voor de gevoelige huid. Het is eenLogo Groomers
milde, zachte en effectieve shampoo voor de gevoelige huid welke prikkelbaar, gevoelig en jeukerig is. De shampoo kan in de winter gebruikt worden voor het wassen van modderig benen en in de zomer voor het verzachten van insectenbeten.

Harry's Horse
Paardenshampoo met Tea Tree
Voor een glanzende vacht. Huidvriendelijk met pure tea tree olie. Paardenshampoo met Logo Harry's Horse
tea tree olie maakt de huid zacht en vermindert jeuk. Verstopte poriën gaan open en de karakteristieke geur van tea tree olie stoot vliegen af. Geen kleurstoffen. Biologisch afbreekbaar volgens de OECD 302B-norm. 

IvanhoeLogo Ivanhoe
Neemolie Shampoo
is het ideale product om staart, manen, vacht en huid schoon te maken. Wanneer uw paard een deken draagt is het van belang dat uw paard met enige regelmaat gewassen wordt.

LeovetLogo Leovet
Tea-Tree Shampoo;
Voor een glanzende vacht en een gezonde huid.
Het goede van de theeboom werkt direct in op de huid en het haar tijdens het wassen. Verminderd jeuk en schuren van manen en staart. Regelt de talkproductie en verstopte poriën in het bijzonder in het zadelgebied. De langdurige geur werkt ook vliegafwerend.

OsterLogo Oster
Aloe Tear-Free Shampoo
Zeer neutrale shampoo voor de gevoelige huid. De shampoo is hypo-allergeen en geur neutraal waardoor deze zachte formule zelfs gebruikt kan worden op paarden en veulens met een gevoelige huid.

QuistelLogo Quistel
Bio-herstel Shampoo;
100% plantaardige biologische shampoo. Effectief bij huid- en vachtaandoeningen, stopt irritaties en stimuleert hergroei van de vacht op kale plekken.

Rapide
Logo RapideDerma Shampoo
;
is een verzorgende shampoo die speciaal ontwikkeld is voor paarden met eczeem of een schilferende huid. Door de met grootste zorg gebruikte grondstoffen als cade-olie en tea-tree oil heeft de shampoo niet alleen een reinigende maar ook een jeukstillende werking. De shampoo kan ook preventief gebruikt worden bij paarden die neigen te gaan schuren tijdens het seizoen.

Ravene
Emouchine Shampoo
heeft een diepreinigende en insectverdrijvende werking zonder nadelige invloed op de huidgevoeligheid van het paard.

SectolinLogo Sectolin
Z-T Shampoo;
Een snelwerkende shampoo die gebruikt kan worden bij eczeem, roos en een schilferende droge huid. Door de specifieke samenstelling met onder andere zwavelteer en amandelolie heeft Z-T Shampoo een reinigende, ontstekingsremmende en jeukstillende werking.

SensiPharmLogo Sensipharm
Newskin Shampoo
: Verzorgende, Anti Roos & Luis Shampoo. Shampoo voor het grondig reinigen van de vacht en de huid. Newskin Shampoo verstevigt de haarstructuur en maakt de vacht tevens vrij van roos en luis. Deze shampoo een heerlijk verkoelende werking. De natuurlijke pepermunt stimuleert en koelt de huid en bevordert de doorbloeding.

Silverlinde
Huid & Schimmel Shampoo:
De essentiële oliën in deze shampoo doden of verlammen schimmels, bacteriën en virussen. Ook zorgen ze voor een licht verdovende werking bij ontstekingen of huidirritatie en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen.